0.01 Welkom

Laat ik je allereerst welkom heten bij mijn online training ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’.

Dit is wat ik het allerliefst doe… online programma’s creëren en zo mijn kennis, ervaringen en inzichten weer delen met jou.

Ere wie ere toekomt wil ik extra benadrukken dat ik me in deze training heb o.a. laten inspireren door mijn voorbeelden Joe Dispenza, Bob Proctor en Jim Fortin bij wie ik allemaal een coachtraject of workshop(s) heb gevolgd. Deze kennis, samen met mijn proces en inzichten daarbij deel ik graag met jou.

Zolang ik me kan herinneren, ben ik bezig met mezelf te ontwikkelen…het beste uit mezelf te halen.

Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en dat was voor mij ‘mindblowing’. Ik voelde tot in mijn kleine teen dat ik hier ‘iets’ mee moest gaan doen. Ik merkte ook dat de term kwantumfysica nog niet zo bekend was en al helemaal niet wat je er allemaal mee kon doen…onbegrijpelijk.

In deze online training neem ik je dan ook mee in de wondere wereld van de kwantumfysica en hoe jij deze kennis in kunt zetten je leven veel meer te sturen.

Ik heb de training onderverdeeld in vijf lessen. Het zijn inhoudelijk opvolgende lessen dus begin dan ook bij video 1. In de eerste 3 video’s ligt de nadruk meer op kwantumfysica en wat dat inhoudt en de overige 2 video’s gaan meer over jou als creator in dit geheel.

Zet de video’s gerust op pauze als je een moment nodig hebt om het te laten bezinken. Dit gebeurde bij mij ook niet in 1 keer.

Repetition is the mother of all learning, dus kijk de video’s ook zeker meer dan 1 keer.