Reis langs de centra

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 97,00

In deze online training neem ik je gedurende 9 weken mee op reis langs de verschillende centra.

Je ontdekt eerst wat het doel is van de diverse centra en wat het betekent als ze gedefinieerd, ongedefinieerd of volledig open zijn. Vervolgens behandel ik per week 1 van de 9 centra.

Je ontdekt:
– meer over de energie in dat betreffende centrum;
– wat het betekent als deze gedefinieerd of juist ongedefinieerd is;
– wat de verschillende poorten in dat betreffende centrum zijn + een uitgebreide omschrijving. Je ontdekt ook wanneer jij in een hoge of juist lage frequentie van die poort leeft;
– affirmaties voor zowel het gedefinieerde als het ongedefinieerde centrum.

Maar dat is niet alles…

Je komt automatisch op een mailinglijst. Ik weet hoe uitdagend het kan zijn om met het Human Design experiment bezig te zijn. De gehele 9 weken zul je dan ook regelmatig e-mails van me ontvangen die betrekking hebben op het centrum van die betreffende week. Op deze manier kun je gefaseerd werken aan meer inzicht in jezelf en ontdek je hoe je dat in kunt zetten om zoveel mogelijk in lijn met je Human Design te leven.

Ik vind het nog wel belangrijk om te benadrukken dat de interpretatie van deze centra niet zwart-wit is. Hoewel een gedefinieerd centrum kan suggereren dat je een bepaalde kracht of consistentie hebt in dat aspect van je leven, betekent dit niet dat je geen ruimte hebt voor groei of verandering. Net zoals een ongedefinieerd of open centrum je vatbaar maken voor invloeden van buitenaf, maar het biedt ook kansen voor flexibiliteit en het opdoen van diverse perspectieven.

In de praktijk is het essentieel om met een open mind en hart naar je eigen Human Design chart te kijken. Het gaat er niet om jezelf te beperken tot een set kenmerken, maar om te begrijpen hoe je unieke energieën je kunnen leiden naar een meer vervuld en authentiek leven. Dit proces is persoonlijk, ontdekkingsgericht en allesbehalve een one-size-fits-all benadering. Het nodigt je uit om je eigen expert te worden op het gebied van je leven en ervaringen.

Geniet van je reis.