Online training ‘Meer rust in je hoofd’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 77,00

Je hebt het gevoel dat je hoofd voortdurend aan het werk is. Denken, organiseren, onthouden, opvolgen, analyseren, piekeren en oh ja…de koffiebonen zijn ook bijna op. Deze onrust in je hoofd geeft je een gejaagd gevoel.

Daarnaast kun je ook snel getriggerd worden door een persoon of situatie met als gevolg dat je gedachten in een negatieve gedachtespiraal belanden wat je ook weer onrust geeft.

Het lijkt het makkelijkst om het weg te duwen en te negeren, maar zodra je dat doet, lijkt het tig keer zo erg terug te komen. Het enige probleem is dat je wel weet dat je iets mag veranderen, maar je weet niet zo goed hoe, want je hoofd vindt ook namelijk overal wat van.

Is dit precies waar je tegenaan loopt? Je bent niet de enige. Zoveel vrouwen lopen er tegenaan dat ze het gevoel hebben het overzicht kwijt te zijn en dat het getetter in hun hoofd maar doorgaat. Doordat je hoofd voor je gevoel overal is, heb je ook nergens meer de focus op.

Dat is waarom ik de online training ‘Meer rust in je hoofd’ heb gecreëerd. Het is ontworpen om jou te helpen inzicht te krijgen in waar gedachten nu eigenlijk vandaan komen, waarom het belangrijk is aandacht te besteden aan hoe je denkt en uiteraard concrete tips die je kunt doen voor meer rust in je hoofd.

Via deze link vind je mijn online training om te gaan van spaghetti in je hoofd en het gejaagde gevoel dat je met je aandacht overal en nergens bent naar meer rust in je hoofd. Ik help je graag.

Wil je stoppen met malen, piekeren, negatieve gevoelens? Klik dan op deze link. Zodat je weet wat jij kunt doen om meer rust in je hoofd te creëren.

Anja Zerrouk
Anja Zerrouk
Lees verder
Mijn naam is Anja en ik help jou bij je persoonlijke groei en bewustwording zodat je inziet dat je het leven veel meer zelf kunt sturen.