Online training ‘Herprogrammeren van je brein’

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 77,00

Investering: € 77,00 Je bent niet aangemeld voor deze training.

Jij weet eigenlijk wel wat je wilt. Maar… er is een probleem. En dat is dat er een gat zit tussen waar je nu staat en waar je graag heen wilt.

Dit gat probeer je te overbruggen door allerlei trainingen te volgen, events bezoeken, weggevers aan te vragen en misschien heb je zelfs wel een (business)coach in de arm genomen, om er eigenlijk snel weer achter te komen dat het weer niet het resultaat heeft opgeleverd dat je graag wilt zien.

Je bent zo geprogrammeerd dat als je een andere uitkomst wilt, dat je dan ook anderen dingen moet gaan doen. Maar eigenlijk is dit een beperkende overtuiging, want dit is namelijk niet geheel waar.

Jij bent zelf degene die het grootste obstakel is. In die eerste paar dagen/weken ga je op wilskracht. Echter, je bewustzijn is maar verantwoordelijk voor ongeveer 5% van jouw gedrag. De overige 95% wordt gestuurd door jouw onderbewustzijn met al zijn automatische programma’s.

Het gaat er niet om dat je anders ‘DOET’ maar het gaat erom dat je anders ‘BENT’. Daar ontstaat de transformatie, van binnen naar buiten. Vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN. Want pas als jij die persoon vanbinnen bent, zul jij het in je buitenwereld terug gaan zien

Ben jij de persoon die altijd bezig is met persoonlijke ontwikkeling en klaar om nu eens echt voor eens en voor altijd een transformatie door te maken?

Wil je weten hoe je jouw brein herprogrammeert voor succes?

Dan gaat deze training jouw leven transformeren. 

Anja Zerrouk
Anja Zerrouk
Lees verder
Mijn naam is Anja en ik help jou bij je persoonlijke groei en bewustwording zodat je inziet dat je het leven veel meer zelf kunt sturen.