Quantum Design je leven

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 397,00

Het wordt tijd dat jij besluit jouw mooiste leven te gaan leven!

En ik kan je daarbij helpen. 

Ik weet als geen ander hoe het voelt om hard te werken zonder de resultaten daarvan te zien.

Ik was moe van al dat harde werken en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Mijn naam is Anja en ik help jou bij je persoonlijke groei en bewustwording zodat je inziet dat je het leven veel meer zelf kunt sturen.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik had zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en ik kon niet meer stoppen met lezen en leren over hoe ik als mens mijn eigen realiteit creëer en met Human Design dat daar in 2021 bij kwam was de puzzel compleet.

Ik ben mijn proces van persoonlijke groei gaan delen en kreeg veel leuke reacties. Ik geloof, op basis van eigen ervaringen, dat je zelf de creator van je realiteit bent.

Wanneer jij weet hoe dat werkt en hoe je dat in kunt zetten op een manier die bij jou past, gaat er een wereld voor je open.

Ik zie het als mijn missie om deze kennis in ‘Jip en Janneke’-taal te delen met anderen.

Daarom heb ik voor jou een online training gemaakt waarin ik hetgeen ik geleerd heb, uitleg en waar je ook zelf mee aan de slag gaat. Het meeste vanuit een wetenschappelijke invalshoek.